onsdag 26. november 2014

Snømannen Kalle

I dag har jeg lagd en juleside, eller det vil si den handler om tradisjoner knyttet opp mot julen. Her hos oss bruker vi bestandig å lage litt julepynt i desember. Det ble en side med bilder av Leander og snømannen han lagde i desember i fjor.

Denne leverer jeg til:
Papirdesign sin November utfordring - juleforberedelser.
Kreativ Scrapping sin utfordring #11 - jul/snø.

Sjer du mæ no?

I dag var det min tur til å ha innlegg i Project Life Norge bloggen :)
Isteden for å skrive mye av det samme, så har jeg nå bare kopiert teksten og limt den inn her også :)

Jeg har (som de fleste av oss scrappere/mødre/bestemødre ... osv.) flere hundre bilder liggende, noen har jeg bare liggende her på pc'n, mens andre har jeg skrevet ut. Mange av bildene jeg skriver ut blir jo selvfølgelig scrappa, men så har man da noen bilder man aldri helt får til å passe inn .... med ukurante farger, bilder som nødvendigvis ikke er så fine osv. Men ofte så er det jo slik at også disse bildene har en god historie/godt minne bak seg ... det er jo tross alt en grunn til at man skriver dem ut. Noen ganger har man en hel serie med slike bilder, som egentlig ikke passer sammen i det hele tatt. Da er det lett å bare legge de tilbake nederst i skuffen igjen.

Project life er genialt med tanke på disse bildene, da får man unna flere bilder på en side. Man kan scrappe hvert kort i forhold til fargene på bildet, så kan man lage en sammenheng på siden med pynt :) Så selv med ugunstige bilder kan resultatet faktisk bli ganske så bra :)

På denne siden har jeg en serie med fire bilder. De er tatt i svigerfars feriehus. Der er det et hav av farger som gjør at bildene blir rotete. Ikke er bildene særlig fine i seg selv heller, men for meg er de ganske så morsomme, så jeg måtte bare scrappe dem.
Vi skulle leke gjemsel i huset, men det er ikke et veldig stort hus, og gjemmestedene er det ganske så få av, så man måtte være litt kreativ når man skulle gjemme seg. Det var vanskeligst å gjemme seg når en av de største jentene sto for da måtte man virkelig gjemme seg. Men da jeg tok disse bildene var det minstejenta som sto, og mange gjemmesteder var allerede avslørt. Som dere ser på bildene kan man vel ikke si at alle var like godt gjemt da ... hehe.


mandag 24. november 2014

Snø allerede i september

En liten stund siden sist jeg fikk til å legge ut noe nå, jeg er ikke i særlig god form og Mariell er nyopperert og trenger litt hjelp til forskjellig, så har ikke funnet så mye tid til å scrappe. I tillegg så kan jeg ikke vise det jeg har fått til å lage riktig enda, men det kommer :)

Denne gangen har jeg prøvd meg på That's just so cute sin utfordring - They'r so cute 2014. Denne gangen har jeg valgt å scrappe etter oppgaven til She's so cute - Margrete ... thickers eller andre bokstaver i prosjektet.

Slik ble min side:

mandag 17. november 2014

Dains, dains, dains oppå bole

Ny uke, nye muligheter :) Ute er det 0 grader, så var perfekt å starte dagen inne med litt scrapping. Jeg startet med denne siden på fredagen, men fikk ikke gjort den ferdig da, men nå på morgenen i dag ble den ferdig.

Den er scrappet etter en utfordring hos That's just so cute. Der kan man nå velge en av GDT-2014 sine utfordringer, og jeg har valgt She's so cute mai - Music :)

Jeg har scrappet noen bilder av lillegutt, som var med på Malin og Celine konsert i 2009 :)

fredag 14. november 2014

Vanskeli, men arti

Denne gangen har jeg prøvd meg på en utfordring som Scrappelyst har som lyder som følger: "mer enn en brett".

I og med at jeg har fått dilla på Project Life, hadde jeg veldig lyst til å lagen en PL-side, så da var det bare å tenke ut hvordan jeg skulle få inn mer enn en brett. Jeg valgte å lage to propeller/snøfnugg :)


onsdag 12. november 2014

Ei lita tjon kjærring på 3 år

I dag har jeg hatt mitt aller første innlegg som DT hos Project Life Norge :)

På denne siden har jeg holdt meg til de rosa kortene i Becky Higgins Favorite things Edition + et hvitt hjemmelagd kort. Det lille jeg har brukt av pynt er også i rosa + bittelitt i svart.

Bildene er av lillejenta mi (som ikke er så lita lengre), de ble tatt for 5 år siden. Aurora er ei jente som elsker å dille, hun kan sitte lenge å dille med ett eller annet .... slik var hun den gangen og slik er hun nå også.

torsdag 6. november 2014

1*2*3 hopp

Denne gangen har jeg prøvd meg på en litt annerledes Project life side .... eller det vil si .... egentlig har jeg vel bare lagd en LO, men jeg har valgt å dele den opp og ha den i Project Life lommer.
Dette gjorde jeg fordi jeg hadde lyst til å prøve meg på en Project Life side, men samtidig følge en skisse.
Skissen jeg fulgte har jeg funnet hos Scrappelyst

Slik ble resultatet av mitt forsøk :)

onsdag 5. november 2014

Klar for kamp

Denne gangen har jeg latt meg innspirere av fargene i Scrappelyst sin grublis. Det var et høstbilde, men jeg har da tatt utgangspunkt i fargene grønn og rød. Da passet mine fotballbilder veldig bra :)

Bildene er av Leander som skal spille sin siste kamp for sesongen 2013 :)

lørdag 1. november 2014